“Copilăria este cadoul pe care ni-l dă viața” – HORAȚIU MĂLĂELE”

academia copiilor iscusiti logo final     Ideea acestui loc minunat numit Academia Copiilor Iscusiți a pornit de la nevoia copilului din ziua de astăzi de a se exprima liber, de a socializa, dar cel mai important, de a-i aduce copilăria vremurilor de altădată.

Ne dorim ca fiecare copil să dea valoare, să-și descopere pasiunile, să-și dezvolte imaginația și creativitatea și să dea viață lucrurilor create cu propriile mânuțe. Nimic nu e mai frumos și mai valoros decât rezultatul muncii sale.

Deci, vă așteptăm cu drag, copii, mămici, tătici să descoperiți COPILĂRIA VREMURILOR DE ALTĂDATĂ unde bucuria și dragostea sunt prezente în tot timpul petrecut împreună!

Academia Copiilor Iscusiți s-a născut din dorința de a aduce copilăria vremurilor de altădată, joaca și bucuria în educația copiilor, dar și de a contribui la o puternică legătură între aceștia și părinții lor încurajându-i să-și dezvolte sănătos relația și de a participa la educarea și modelarea copiilor iscusiți, frumoși, sensibili, cu minți bogate și suflete pure.

De aceea, vă provoc dragi părinți ca împreună cu dumneavoastră să stabilim cele mai potrivite ateliere pentru fiecare dintre copii!
Academia Copiilor Iscusiți se gândește la cea mai frumoasă perioadă a vieții, a copilăriei, explorând împreună cele mai frumoase taine ale ei.

Activitățile dedicate copiilor și părinților au rolul de a-i apropia pe aceștia, de a-i ajuta să se cunoască mai bine și de a interacționa natural și liber.

Vă oferim o întâlnire de lucru cu copiii, prin care urmărim sistematic dezvoltarea la aceștia a abilităților de bază precum: inteligența emoțională, partea artistică și creativitatea.

academia copiilor iscusiti - after school valcea

Iată care sunt principalele beneficii pe care le poate avea copilul tău participând la atelierele noastre de creatie:

⦁ Devine mai deschis faţă de ceilalţi copii;
⦁ Experimentează în grup diferite emoţii şi învaţă să şi le exprime;
⦁ Învaţă să coopereze şi să negocieze cu ceilalţi copii;
⦁ Copilul îşi dezvoltă încrederea în sine şi optimismul comunicarea;
⦁ Creativitatea copiilor este sporită prin jocuri, poveşti și dialog;
⦁ Cursurile dezvoltă capacitatea creatoare, imaginația și încurajează copilul să se exprime liber;
⦁ Se folosesc suporturi și tehnici dintre cele mai variate (hârtie, carton pânzat, hârtie colorată, tempera, pastel, acuarelă sau acrilic);

Dorim să construim o comunitate sănătoasă unde copiii sa–și descopere pasiunile, să interacționeze între ei mai ușor și sa învețe lucruri noi!

Valorile Academiei Copiilor Iscusiți:
Respectul înseamnă corectitudine, răbdare, bunătate și bun-simț.
Respectă ca să fi respectat…iar nouă ne place să fim respectați!

Educație
Cultivarea încrederii în sine, dezvoltarea abilitaților și dorința de a descoperi noi pasiuni, sunt pentru noi obligația prioritară și morală față de copii și părinți.
Ne implicăm cu pasiune, sinceritate și dragoste în educația copiilor. Asigurăm calitatea timpului petrecut împreună și ne pasă de copiii care vin să ne cunoască.
Solidaritatea
Ne dorim o relație onestă și caldă pentru că vrem să ne jucăm împreună, să împărtășim experiențe, să descoperim pasiuni și talente noi, să învățăm unii de la alții, să învățăm să râdem și să redevenim copii împreună cu ei.

litere alfabet bg